Доставки

Доставките се извършват в удобно за вас време в рамките на 3 работни дни след  получаване и потвърждение на поръчката. Поръчки получени събота и неделя се обработват най-рано в понеделник. След успешно генериране на поръчка служител на CIAO ITALIA CASH & CARRY ще се свърже с Вас за потвърждение и уточняване на доставката.

ДОСТАВКА  В ЦЯЛАТА СТРАНА СЕ ИЗВЪРШВА ПО ТАРИФА НА КУРИЕРСКА ФИРМА ПО ИЗБОР И ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ В РАМКИТЕ НА ГР. БУРГАС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Заплащате поръчаните от Вас стоки при получаването им на посочения от Вас адрес за доставка. Дължимата сума се заплаща на куриера, извършил доставката. В случай,че доставката се извършва с куриерска фирма наложения платеж  за пратката се заплаща на куриерската фирма. Всички цени, обявени в сайта са с включено ДДС.

ЗА КЛИЕНТИ НА ЕДРО И ПАЛЕТНИ ПРАТКИ ДОПЪЛНИТЕЛНО УТОЧНЯВАНЕ СПОРЕД НАПРАВЕНАТА ПОРЪЧКА.

CIAO ITALIA  CASH & CARRY работи НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ с куриерски фирми ECONT EXPRESS, SPEEDY, INTERLOGISTICA.

АКО  ЖЕЛАЕТЕ  ПРАТКАТА ДА ВИ БЪДЕ ДОСТАВЕНА ДО КОНКРЕТЕН ОФИС НА КУРИЕРСКА ФИРМА, МОЛЯ ДА ГО ПОСОЧИТЕ В ЗАБЕЛЕЖКА КЪМ ПОРЪЧКАТА!

 

ТАРИФА ЗА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ НА ЕКОНТ ЕКСПРЕС С ВКЛЮЧЕН ДДС!

 

ТАРИФА ЗА КУРИЕРСКИ УСЛУГИ НА SPEEDY С ВКЛЮЧЕН ДДС!

Всеки потребител, направил покупка в www.ciaoitalia.bg има право да върне поръчаните от него продукти в период от 7 (седем) дни от датата на получаването им в случай, че те са съхранени в оригиналната опаковка, не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката и са във вида, в който са получени, в т.ч. с пълна комплектация и документация, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите. Разходите за връщане на продуктите са за сметка на потребителя.

 

X