За нас

CIAO ITALIA CASH & CARRY“  е директен вносител от Италия на висококачествени  продукти от хранителния сектор и стоки за бита.  Предлагаме разнообразни продукти на водещи италиански марки на ТОП ЦЕНИ. При нас може да намерите продукти с марките  BARILLA, CALVE, MULINO BIANCO, DE CECCO, DIVELLA, SAN BENEDETTO, SANTAL, ESTA THE, LAVAZZA, DASH, DIXAN, FABULOSO, FELCE AZZURRAи много други. Всички продукти са произведени в Италия за италианския пазар и имат гарантирано качество без двоен стандарт.

“CIAO ITALIA CASH & CARRY”е и официален представител за България на водещите италиански марки ORO CAFFE, CAFFE DEL CARAVAGGIO, NATFOOD, както и на немската марка висококачествени чайове ALTHAUS.

“CIAO ITALIA CASH & CARRY”е и официален представител за България на марката “ PRALINA” – Семейна фабрика от района на Пуля с дългогодишни традиции в производството на различни видове сосове и песто. Използвани са само екологично чисти продукти, като голяма част от производството на фабриката е за големи компании като DE CECCO, CIRIO и др.

“CIAO ITALIA CASH & CARRY”е представител и на италианската марка EFFEDUE, предлагащи цялостни решения за оборудване на  блок масите на хотели и хотелски комплекси  със студени напитки (сокове с високо плодово съдържание) .Предоставяме на на нашите клиенти за ползване и голяма гама от оборудване ( кафе машини за инстантни продукти, сок машини, кафе машини за еспресо и др.)

X